Pot okrevanja mladega bolnika

Pacientov napredek

Pot okrevanja mladega bolnika z nevrorehabilitacijo recoveriX, prilagojeno mlademu bolniku 11 mesecev po možganski kapi.

Z izvajanjem dveh terapij na dan (ena terapija za drugo) je bil dosežen izjemen napredek pri funkcionalnosti rok.

👉Test »Box & Blocks) (BBT): Na začetku ni zmogel premakniti nobene kocke. Po 25 terapijah recoveriX se ni zgodila nobena sprememba. Po 50 sejah pa je bilo opaženo znatno izboljšanje z 19 premaknjenimi kockami.

👉Test 9 zatičev (NHPT): Na začetku je pacient s pomočjo druge roke v 120 sekundah zapičil 6 zatičev. Po 25 terapijahse je to izboljšalo na 9 zatičev v 58 sekundah. Presenetljivo je, da je po 50 terapijah recoveriX pacient brez pomoči zapičil9 zatičev v 54 sekundah.

👉Pacientov napredek, ki ga potrjujejo rezultati obeh testov, poudarja učinkovitost terapije recoveriX pri izboljšanju motoričnih sposobnosti in samostojnosti po možganski kapi.

 

👉Če vas zanima terapija, stopite v stik z nami: https://recoverix.si/kontakt/

👉Če si želite ogledati druge videoposnetke pred in po terapijah recoveriX: https://recoverix.si/category/pacientov-napredek/

👉Če želite prebrati rezultate študij: https://recoverix.si/klinicne-studije-mozganska-kap/

👉Če želite prebrati več o sistemu recoveriX v reviji Forbes, obiščite: https://recoverix.si/inovativne-terapije-z-mozgansko-racunalniskim-vmesnikom-recoverix-podjetja-g-tec-pomagajo-bolnikom-po-mozganski-kapi-in-z-multiplo-sklerozo/